GENIET

Wellness privé afhuren

Privé Wellness in Kalken met Finse Sauna – Infraroodcabine – Verwarmd zwembad (32°C) – Hammam

Nood aan pure ontspanning ? Quality-time met uw partner, vrienden of collega’s? Bij MIL’EAU kunt u de luxueuze en gezellige wellness volledig privé afhuren. Het concept is opgebouwd met mediterrane knipogen waardoor je je meteen het ganse jaar door op vakantie in het Zuiden waant.

BETOVER

Een unieke overnachting in een sphair

Wil je even weg met al uw zorgen of wilt u gewoon eens een unieke ervaring meemaken? Dan is onze sphair het uitgelezen arrangement voor u!
Slaap onder een blote sterrenhemel in een volledig uitgeruste accomodatie.

Verwarmd binnen en buitenzwembad (32°C)

Een pareltje bij MIL’EAU is het verwarmd inox zwembad, waar je ongedwongen, zowel zomer als winter, van binnen naar buiten kan zwemmen.

Zoutsteensauna

Zoutsteen is ontstaan in oeroude zeeën en dus al vele jaren oud. In veel sauna’s wordt zoutkristal van de Himalaya gebruikt. Dit zoutkristal staat namelijk bekend om haar mineralengehalte dat erg hoog is! Tijdens de verhitting van de sauna vult de lucht zich met stoffen zijn voor je luchtwegen. De stoffen die bij verhitting vrijkomen zijn namelijk lucht zuiverend. Mensen die het snel benauwd hebben, hebben dan ook vaak een zoutkristal thuis. Ze verwarmen het ’s avonds en leggen de steen naast hun bed. In de sauna met zoutkristallen is de werking van die positieve werking nog vele malen sterker.

Massagebad

Het prachtige massagebad geeft een volledige ontspanning voor lichaam en geest. Het bestaat uit een combinatie van lucht- en waterjets en wordt na iedere sessie volledig gereinigd en van vers water voorzien.

Turks Stoombad betegeld met mozaik natuursteen

De combinatie van stoom en warmte is al eeuwenlang een heerlijke manier van baden. In tegenstelling tot de droge sauna krijgen we hier dus een totaal andere warmte: lage temperatuur (max 45°) en hoge luchtvochtigheid. De stoom is verrijkt met eucalyptusgeur, wat een aangename uitwerking heeft op de ademhaling en luchtwegen.

Infraroodcabine in ceder

Infraroodstralen werken heel therapeutisch, ze veroorzaken een dieptewarmte waardoor de huid, inwendige organen en spierweefsel optimaal gestimuleerd worden. Dit, en de lage luchtvochtigheid, is het grote verschil met de klassieke sauna waar op de opperhuid wordt gewerkt.

Regendouches

De wanden van de douches zijn opgebouwd uit volle keien, waar je je onder de Raindance-douches in de natuur waant, midden in een zalige afkoelende zomerbui. U kunt hier gratis gebruik maken van de heerlijke scrubs en doucheproducten van Waterl’eau.