KOM OVERNACHTEN IN ONZE GLAZEN SPHAIR (BUBBEL) IN MILEAU WELLNESS

Wil je even ontstressen of gewoon eens een unieke ervaring meemaken? Dan is onze sphair het uitgelezen arrangement voor u!

De sphair is volledig uitgerust van een tweepersoonsbed, douche, toilet, wastafel en de nodige accommodatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien kan u ook tv-kijken op basis van satelliet. Het is buiten te koud? Geen probleem! De sphair is uitgerust met een degelijke verwarming!

Daarnaast is hier ook een (buiten)jacuzzi en barrelsauna aanwezig. Hier kan u de hele nacht gebruik van maken.

De Sphair kan volledig afgesloten worden van de wellness zodat u de keuze heeft om de overnachting te boeken met of zonder combinatie van de wellness. Bij beide opties worden de handdoeken voor u voorzien.

PRIJS OVERNACHTING MET ONTBIJT EN WELLNESS VANAF €325!

Week (ma – di – woe – do): € 325 euro voor twee personen
Weekend (vrij – za – zon – feestdagen): € 345 euro voor twee personen

Bij dit arrangement kiest u ervoor om de overnachting te combineren met 3 uur wellness, afhankelijk van de vrije uren, ‘s avonds of ’s ochtends.

Indien u ’s avonds de wellness kiest, geniet u eerst van 3 uur wellness, waarna u erna gezellig kan vertoeven in de sphair. Hier kan u verder genieten van onze buiten jacuzzi en de barrelsauna. ’s Ochtends krijgt u een ontbijtje opgediend in de sphair.
Checkout kan ten laatste tot 11u30.

Liever de wellness ’s ochtends, dan kan u ’s avonds vanaf 20u toekomen in de sphair. ’s Ochtends wordt het ontbijtje in de wellness opgediend en kan u 8u30 tot 11u30 van de wellness genieten.

PRIJS OVERNACHTING MET ONTBIJT, ZONDER WELLNESS. VANAF €180!

Week (ma – di – woe – do): € 180 euro voor twee personen
Weekend (vrij – za – zon – feestdagen): € 200 euro voor twee personen

Bij dit arrangement kiest u ervoor om te komen genieten van de sphair op zich, zonder wellness. Hier is echter wel een buiten jacuzzi en barrelsauna aanwezig waar u gedurende uw verblijf volledig van kan genieten.

U kan aankomen vanaf 20 uur. ’s Ochtends krijgt u een ontbijtje opgediend in de sphair. Check-out kan tot 11.30 uur.
U kan dit combineren met andere arrangementen zoals bijvoorbeeld massages of tapas.