Privé Wellness in Kalken met Finse Sauna – Infraroodcabine – Verwarmd zwembad (32°C) – Hammam

Nood aan pure ontspanning ? Quality-time met uw partner, vrienden of collega’s? Bij MIL’EAU kunt u de luxueuze en gezellige wellness volledig privé afhuren. Het concept is opgebouwd met mediterrane knipogen waardoor je je meteen het ganse jaar door op vakantie in het Zuiden waant.

one page blog image

Verwarmd binnen en buitenzwembad (32°C)

Een pareltje bij MIL’EAU is het verwarmd inox zwembad, waar je ongedwongen, zowel zomer als winter, van binnen naar buiten kan zwemmen.
one page blog image

Zoutsteensauna

Met Himalaya Zoutstenen
one page blog image

Turks stoombad betegeld met mozaïek natuursteen

De combinatie van stoom en warmte is al eeuwenlang een heerlijke manier van baden. In tegenstelling tot de droge sauna krijgen we hier dus een totaal andere warmte: lage temperatuur (max 45°) en hoge luchtvochtigheid. De stoom is verrijkt met eucalyptusgeur, wat een aangename uitwerking heeft op de ademhaling en luchtwegen.
one page blog image

Infraroodcabine in ceder

Infraroodstralen werken heel therapeutisch, ze veroorzaken een dieptewarmte waardoor de huid, inwendige organen en spierweefsel optimaal gestimuleerd worden. Dit, en de lage luchtvochtigheid, is het grote verschil met de klassieke sauna waar op de opperhuid wordt gewerkt.
one page blog image

Massagebad

Het prachtige massagebad geeft een volledige ontspanning voor lichaam en geest. Het bestaat uit een combinatie van lucht- en waterjets en wordt na iedere sessie volledig gereinigd en van vers water voorzien.
one page blog image

Regendouches

De wanden van de douches zijn opgebouwd uit volle keien, waar je je onder de Raindance-douches in de natuur waant, midden in een zalige afkoelende zomerbui. U kunt hier gratis gebruik maken van de heerlijke scrubs en doucheproducten van Waterl’eau.


shop image
shop image
shop image
shop image
shop image
shop image